Mariën Bakkerij Producten

Mariën bakkerij Producten is een familiebedrijf dat actief is sinds 1958. Intussen is Bakkerij Mariën uitgegroeid tot een gezonde en steeds groeiende KMO die dochterbedrijf Mariën Meesterbakkers onder zich heeft.

Wij staan ervoor dagelijks lekkere én kwalitatieve producten op ambachtelijke wijze te creëren, die we vervolgens met de nodige zorg en service naar de winkels en leverklanten vervoeren. Om dit alles te kunnen realiseren zijn we intussen met 200 medewerkers. De afgelopen 2 jaar hebben we verschillende overnames gedaan waardoor we momenteel beschikken over 19 verkooppunten in eigen beheer, daarbuiten beleveren wij een 20-tal exclusieve partners in de vorm van zelfstandige uitbaters, waaronder koude bakkers en broodjeszaken.

De volledige productie gebeurt in de nieuwe en gemoderniseerde bakkerij in de Metaalstraat in Balen. Alles staat of valt met een goede organisatie! De klant (business to business) bestelt via een online platform, waarna al deze gegevens gecentraliseerd worden in ons bestelsysteem. Automatisch worden al deze bestellingen omgevormd tot productielijsten voor de bakkers, laadlijsten voor de magazijniers-leveranciers, en tot pakbons voor de klanten.Tijdens de nacht worden alle producten gebakken en afgewerkt, waarna ze door de magazijniers per klant worden gesorteerd om in de vroege ochtend in de winkels te worden geleverd.

Bakkerij Mariën is een ambachtelijke bakkerij. Ondanks het gebruik van moderne computergestuurde machines, wordt elk product enkel met kwaliteitsingrediënten afgewerkt. Immers, alleen een eersteklas grondstof, levert een eersteklas product! Onze kwaliteitsverantwoordelijke waakt continue over het afgeleverde product. Bakkerij Mariën voldoet aan alle regels die de Belgische Wetgeving oplegt inzake voedsel en hygiëne en wordt hierop jaarlijks gecontroleerd. 

Naast zaakvoeders Paul, Marleen en Joyce is Mariën Bakkerij Producten ook onderbouwd door een ondersteunend middenkader en administratief team op het kantoor. Naast de twee administratief bediendes zorgen de functies van Logistiek Manager, Financial Manager, Sales & Markting Manager, Shop Manager, Quality Manager, Productie Manager en HR Manager ervoor dat Mariën Bakkerij Producten stabiel en evenwichtig kan groeien.

Mariën Bakkerij Producten kijkt enthousiast naar de toekomst en streeft elke dag naar kwaliteit, innovatie en professionaliteit.